Štětí 2010. Aktualizováno!

20.06.2010 23:22

Program víkendu jest volný, nezávazný a hromadně neorganizovaný. To jen abych vám už předem nelezl na nervy;) Nabízí se večerní grilování (Káša domluvil s Viktorem gril), k dispozici jest hřiště na plážový volejbal, že by miniturnájek?;), koupaliště ve Štetí je otevřené od 5. června, takže plavky s sebou, no a aby té turistiky taky trochu bylo, ve vedlejší vesnici se koná Stračenská pouť a to by se mohlo líbit dětem (kolotoče, houpačky,...)  i dospělým (vepřové hody, pivko,...);). Je to cca 1,5 km pěšmo tam a 1,5 km pěšmo zpátky. Zpáteční cesta může být vlivem teplého počasí a pěnivého moku delší, a tak záleží jak budeme driftovat:)

Dále mám info od Mickeyho, že je cca 5 minut autem ze Štětí je luxusní dráha pro inline bruslení, tak kdo by toho mělmálo, může si vyrazit zabruslit;)

Přiblížení do místa konání
Odjezd na místo určení není hromadný, prostě každý si přijede jak chce a pokud ve Štětí bude první, převezme klíče pro všechny chatky jménem volejbalového oddílu Lány. Heslo bude náš pokřik při zahajování zápasů;)  Klíče od pokojů v penzionu si dotyční vyzvednou na recepci. Ti, kteří budou spát ve stanu nebo pod širákem, klíče nedostanou:)

Ubytování
3x chatka pro 18 osob, 2x dvoulůžkový pokoj pro 4 osoby. V chatkách je socialní zařízení, sprchový kout a dva pokoje (1 dvoulůžkový, 1 čtyřlůžkový). Pro dva pokoje v penzionu je sociální zařízení se sprchovým koutem společné (přes chodbu). Do dvoulůžkových pokojů jak v chatkách tak v penzionu jsem umístil rodiny s dětmi. Zbytek zájezdu jsem rozškatulkoval do čtyřlůžkových pokojů v chatkách. Dále je možno postavit stany, spát pod širákem nebo i pod stolem v restaurantu;)

Uspokojení hladových a žíznivých krků
Stravování je možné přímo v objektu penzionu. Loni jsme byli s nabídkou jídel maximálně spokojení.  Snídaně praktikujeme vlastní. Ideální je přibalit rychlovarnou konvici na ranní čaj nebo kávičku a něco k zakousnutí k tomu.

Pro pořádek uvádím účastníky. Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl;) Ubytovací pořádek už mám připravený a seznámím vás s ním na čtvrtečním tréninku. Samozřejmě jsem vstřícný připomínkám a podnětům. Ale doufám, že jich moc nebude;)

Na  Štětí 2010 jsou přihlášeni:
Jitule
Bergič
Nelča
Bobís
Áďa
Trenér
Káša
Monča
Viktor
Sue Ellen
Kouba
Monika
Olda
Kató
Mirda
Doktor
Ségra
Jíťa
Eliška
Martin
Katka
Pavla
Jindra
Terezka
Lída
Oskáč
Karlos
Blanka

—————

Zpět