Flaška třetí - podepresivní

01.03.2001 13:53

Od března si toho lidi dost slibujou. Tak třeba, že bude jaro, že bude teplo. To se hlavně líbí sportovcům, protože můžou ze zapocenejch tělocvičen do přírody na čerstvý vzduch. Například na prašnou antuku nebo rozpálenej asfalt. Alergikům, co špatně snáší prach, který sokolník Kurt nestačí utírat, pomůže čerstvě rozkvetlá pampeliška či kočička.
No ona i zvířata se pomalu probouzí ze spánku /nejen tučňák/. Kočky při páření řvou jak zběsilé a to vůbec nemluvim vo sviních ptácích, co lítaj a když jsou unavení, tak si sedaj pod moje vokno a zpívaj� Ale proč zrovna ráno?
Ale zpátky ke sportovcům. Jestlipak už mají čerstvé vápno na čáry? Pozor neplést koks s brčkem, to jsou jiné čáry. Jak jsem tak dělal průzkum, tak akorát oslavili pár narozenin. Ale, ale. Že by nová doba? Žádné veselé historky. Někteří se dokonce za svůj věk stydí. Jako by jeho spolužák F.L.Věk a spol. byla nějaká špatná třída, viď Petře?
A ta účast po tréninku! To je běs. Až z toho Káša ochrnul na obě nohy a nemohl ani chodit. A jeho kamarádi. Seděli u rozpitých sklenic s pivem a bavili se na jeho účet, jak se chudák nemohl ani posadit. Káša jen ronil slzy a usilovně se snažil posadit na židličku. A když se nemožák konečně posadil, zjistil že sedí u jiného stolu� Ještě, že našim postiženým občanům dávají auta, a tak mohl Káša s přítelkyní spokojeně odjet domů. Což Ivane si také pořídit auto? (pozn. Už ho mám. Ivan)
No a Kláda? Ten už se zase směje a možná bude skákat i přes kaluže. Takhle je rád, že se může otočit celej.
Takže až na pár oděrek jsou všichni zdraví. A to je hlavní. Aspoň že ty šachy jsou bezpečný.
To byla moje královna, hajzle. Dáš ji sem? Au. To ši vypiješ!!!!

—————

Zpět