Brigáda na kurtu - aktualizováno!!!

16.04.2009 05:43

Vzhledem k tomu, že nám na antukovém kurtu u sokolovny řádí nějaká škodná, musíme co nejdříve minimalně vybrat mech a uválet zvedlou antuku. Zatím počasí přeje a pokud by tomu tak bylo nadále, svolám na sobotu 18.4. mimořádnou brigošku na úpravu kurtu. Týden na to platí brigáda taky, to už by měla být i antuka. Pokud bude mít někdo čas, může vyrobit ceduli zákaz vstupu a píchnout jí na kurt. Podotýkám na kurt, ne na Kurta;)

Antuka je k dispozici na tenisových kurtech. Doprava je zajištěná na sobotu 18.4. ráno cca v 8:00. Svolávám tedy na sobotu 18.4. od 8:30 brigádu na antukovém kurtu u sokolovny. Vyhrabe se mech, uválíme, zameteme, dovezeme antuku, rozhodíme, uválíme, pokropíme. Zvelebíme také okolí kurtu, takže s sebou svačinu, děti, hrábě, lopaty, kolečka, košťata.

Myslím, že do oběda bude hotovo a tak prosím o hojnou účast. Nezapomeňte, že povinností každého člena je odpracovat minimálně 3 brigádnické hodiny ročně (1 neodpracovaná hodina = 70 Kč do sokolské kasičky). A tohle je skvělá příležitost, jak svou povinnost splnit;)

Vše ještě upřesním na tréninku, rozešlu e-maily a SMS. SKOL!

—————

Zpět