Flaška opozdilá

01.10.2001 14:05

Před časem padajícího listí a zmírající přírody je čas se připravit na nejhorší. Nejdříve si trochu zaválčíme v Perském zálivu, protože bychom měli podezřele levnej benzín na zimu, pak uroníme slzy o Dušičky na hroby svých předků a pak se budeme těšit na Vánoce a Silvestra. Na vánoce proto, abychom si pořádně narvali břicha majonézovými saláty a třeboňskými kapry, na silvestra se těšíme zase pro pořádný výplach mozkových závitů něčím ostřejším.
Když je řeč o tom alkoholu. Producenti vymysleli ďábelský trik jak pít déle a větší množství alkoholických nápojů. Začali nenápadně snižovat jeho obsah. A tak u rumu ze 40 máme 37,5. Vodka jakbysmet. A nová móda tzv. jablíčka ještě nedostala žádné děvče do stavu opilosti, ve kterém by byla povolná k se.. ke všemu a s kýmkoliv, protože Apfel mají pouhých 17 %.

Ach jo... Nic není jak bývalo, jak říkají v TV od 11. září. Oktanů v benzínu přibývá, mobilní telefony se zmenšují, spermiím ubývá hemživost, vzdálenosti se zkracují a reklama na Nově stoupá. Takže si dávejte velkýho bacha. I léto už skončilo. Prostě je pryč a už nebude. Nikdy. A ani zima nebude jaká bejvávala. Nic nebude jako dřív.

Tak to je třetí šňůra na prádlo co se mi přetrhla. Tak buď budu muset zhubnout, abych se mohl oběsit, nebo se radši půjdu utopit.
Nashle na jiným světě.

Zpráva z tisku: v Praze Troji došlo dnes nečekaně k prudkému vzedmutí hladiny z dosud nevyjasněných příčin. Dále nedaleko ZOO byl ekologickými aktivisty, ve spolupráci s Hnutím Záducha a Dětmi Stebe vyloven polomrtvý tučňák obrovský. Po nezbytné karanténě bude spatřen v pražském ZOO.
DTK

—————

Zpět